dinsdag 14 oktober 2014

Handelen in Goud

Dat word een lang verhaal.


Maar het hoeft natuurlijk niet in één dag klaar.

De hier beschreven manier van het handelen in Goud, is best wel verbonden aan een groot risico, we hebben een manier gevonden om de boel te automatiseren, en de risico's zo klein mogelijk te houden, doch aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de resultaten die geboden worden door het gebruik van deze manier.

Risico dus !

Maar,aan de andere kant, met een klein beetje risico beperking, software die regelmatig bijgestuurd en voorzien word van nieuwe beveiligingen een potentiële winnaar, en ALS je lef hebt, en een klein beetje, een heel klein beetje geluk is deze manier van handelen de manier om je bankrekening (behoorlijk) te spekken.....maar oppassen is en blijft de boodschap.

Wat gaan we doen ?


Handelen in "Binaire opties" , met het handelen in binaire opties voorspel je de koers van de beurs, of deze omhoog gaat, of naar beneden. Je legt een bepaald bedrag in, en mocht jouw voorspelling uitkomen, wordt je flink uitbetaald, met een rendement oplopend tot 85%.

Maar pas op : Bij een foute voorspelling ben je,je HELE inleg kwijt ! Dus er is niet zoiets als "eigen geld" of "troostprijs". Er op, of er onder. Meer mogelijkheden zijn er niet ! 

Aan de andere kant, een leuke mogelijkheid om je gevonden geld te vermeerderen, en het gaat van tijd tot tijd behoorlijk snel. Zoals vandaag bij ondergetekende, hier is een screendump van de resultaten die ik vandaag,dankzij de geautomatiseerde software, behaald heb.


Statistieken Over Het Laatste Uur.
Laatste gemeten koers: 1233.26
Kopen op STIJGEN als de koers LAGER is dan : 1232.480583
Gemiddelde koers in het afgelopen uur: 1234.280583
Kopen op DALEN als de koers HOGER is dan : 1236.080583
Saldo bij start Handelssessie: € 46381.50
Huidig Saldo: € 46437.74
Verschil tegenover Startsaldo: € 56.240000
Inleg op laatste bod: € 6
Totale Inleg tot nu: € 11



Deze status staat permanent op mijn scherm terwijl het beleggen plaats vindt, zoals je ziet is het verschil tussen de saldi vanaf de start van de belegging-sessie, en die aan het eind een bedrag van € 56.24 , dit is dus de netto winst na een dag beleggen op de meest voorzichtige manier die de software kan. Verder is op de status een totale inleg te zien (gedurende de dag) van € 11,00 , dit bedrag is door het systeem gebruikt op de meest gunstige momenten om zelf te beslissen in te leggen of niet. 


(De voorzichtige mode handelt met bedragen van minimaal 5 Euro, dit is om de eventuele verliezen te beperken, MAAR kan in het meest risico volle geval handelen met bedragen van maximaal 500 Euro. Die je in één klap kwijt kunt raken!!)


Verder zie je in dit staatje van boven naar beneden de volgende gegevens :


  • De laatst gemeten koers van één Troy Ounce Goud.
  • De ONDERSTE inleg-grens, handelen als de waarde KLEINER is dan deze.
  • De gemiddelde koers in het afgelopen UUR.
  • De BOVENSTE inleg- grens, handelen als de waarde GROTER is dan deze.
  • Het saldo toen de beleggingssessie begon
  • Het Huidige saldo zoals het er nu voor staat.
  • Het verschil (winst/verlies) tussen deze twee saldi.
  • Hoeveel het systeem ingelegd heeft in de laatste actie.
  • Hoeveel het systeem TOTAAL ingelegd heeft in de hele sessie.

Hier boven, heb ik net verteld dat in de "voorzichtige modus" maximaal 5 Euro ingelegd wordt door het systeem, maar vermeld de status dat, dat 6 Euro is. Een van de instelbare variabelen is de de inleg automatisch verhoogd kan worden, naar mate de winst groter wordt. De ingestelde parameters aan deze kant zijn om de boel te testen op het moment van handelen ingesteld op een waarde die de fluctuaties aangeeft. Als je niet wil dat de inzet verhoogd, of verlaagd word, is dat instelbaar in de software.


De Software.


Of eigenlijk Het Script, want deze routine is gewoon geschreven in "kladblok" , uit de losse pols, gewoon in platte tekst. Het scripts is een zogenaamd AHK-Script, AHK is een scripttaal waarmee je,je computer de meest waanzinnige dingen kunt laten doen, het is zelfs zo dat de meeste populaire toepassingen in dit script geschreven zijn. Het is makkelijk aan te leren, en is voorzien de meest uitgebreide helpfile die ik in mijn leven tegen ben gekomen. Hele makkelijke zaken (zoals bijvoorbeeld scrollen over het beeldscherm) tot aan de meest gecompliceerde programma's zijn er in AHK te maken. Ikzelf heb (ook) in AHK Script een scriptje geschreven wat automatisch de tweets van @247robby verstuurd via tweetdeck, de tweets in de tekstfile zetten (met een verloop-datum) en het script doet verder waar het voor gemaakt is (later meer hier over)

Omdat je computer natuurlijk niet direct begrijpt wat je in je scripttaal duidelijk wilt maken, is er een zogenaamd "interpreter" nodig, een stukje software wat jouw geschrijf in gewone tekst, kan vertalen in een taal die de computer WEL begrijpt. Die "interpreter" is niet direct nodig, mits ik bij het vrijgeven van het script, deze omzet in een uitvoerbaar bestand (een computer programma) , maar aangezien er in het script een hele reeks aan te passen variabelen staan, is het handig dat je het script "draait" zoals het geleverd wordt. Voorwaarde daarbij is, dat je het op je computer hebt geïnstalleerd. Je kunt het hier vinden.


Ik zal deze link later ook in de rij met belangrijke linkjes op de hoofdpagina zetten.

De Broker.


Ja, het wordt ingewikkeld, natuurlijk moet je iemand hebben, die de ingezette bedragen ook daadwerkelijk op de markt implementeert, de bedragen van je rekening afschrijft, bijschrijft en overmaakt naar je girorekening. Zo'n "aandelenmakelaar" noemen we een broker. De broker waar WIJ mee werken is Optie24, deze heeft een website met meer informatie, EN een mooi duidelijk overzicht in grafieken met verloop van de optie's waarin gehandeld kan worden op de site. Het genoemde script is ook helemaal geschreven voor gebruik op deze website, het kan de website "besturen" en uitlezen, de koersen er van overnemen, en indien gewenst, de nodige beleggingsactie's op deze site voor je uitvoeren.

Mocht je mee willen doen in dit traject/project, dan is het aanbevelenswaardig een "oefenaccount" aan te maken, geef daarbij je juiste persoons- en adres gegevens op, mocht je later besluiten een "handelsaccount" aan te maken, dan is een bewijs van het in bezit hebben van een bank- of girorekening EN een kopie van je ID-bewijs noodzakelijk. 

Je krijgt van Optie24 een aanzienlijk bedrag om mee te oefenen, het advies is om te doen ALSOF het echt geld is, duizenden euro's inzetten heeft geen zin, want het gaat er om, dat er in een oefenaccount aangetoond kan worden dat het een lucratieve zaak KAN zijn. Probeer dus zoveel mogelijk de realiteit te benaderen, je hebt er later voordeel van ! Kijk verder eens naar de diverse instellingen op de site, wij gaan ons (later) concentreren op "grondstoffen" , en we kiezen in die rubriek "Goud" , daar op is het programma geschreven, gebruik van het programma op andere opties op de website geeft geen voorstelling van de werkelijkheid ! 

Schrijf je in via deze link, of gebruik de link in het lijstje op de hoofdpagina. Vul je gegevens in, en ga eens stoeien met het "oefengeld" , maar niet voordat je op het grote scherm, EN het kleine scherm links-onder allebei de "Goud" beurs hebt geselecteerd.

Meer Informatie volgt ZEER binnenkort  !

Succes ! 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten