zondag 9 november 2014

Short Cut Naar Meer Cash.

Ik heb het als eens eerder ergens in dit Blog geroepen, Affilliate Brokers verdienen geld door jouw inspanningen, hoe langer ik in het Affilliate wereldje rond huppel, hoe meer ik er achter kom dat de opbrengsten op de site van de daadwerkelijke product-verkoper meer opbrengt dan inschrijven voor hetzelfde programma bij een broker.

Nu ook weer, en echt een HELE grote, ik kan via mijn affilliate broker inschrijven bij een bepaalde website, en krijg daar een éénmalig vergoeding voor. Omdat ik door schade en schande wijs geworden ben, eerst maar even op de site van de aanbieder kijken....

En ja hoor ! Life-Time opbrengst ! Zolang als de bezoeker blijft betalen, blijft het geld ook jouw kant opstromen,terwijl bij de broker alleen de "inschrijving" vergoed word, een eenmalige  vergoeding,en de rest van de opbrengsten gaan naar de broker... dat kan anders...

Sja, je hebt er wat meer administratie aan, maar als je al die site's waar je DIRECT affiliate van bent in je favorieten zet, ben je al een heel end op weg. Ik heb dus besloten een lijstje te gaan maken met alle direct-affiliate programma's, dus direct "onder"de site van de aanbieder gaan hangen, ten eerste levert het heel veel meer op, en een bijkomend voordeel is dat je ook je EIGEN downline (Sub-affiliates) kunt aanmaken, of andere affiliate's in kunt (laten) schrijven waar je dan ook weer je procentjes van pakt. Hier is een overzicht van de programma's/website's die ik tot op heden gevonden heb, en waar je je direct in kunt schrijven....





Tweetadder is bedoelt om alle Twitter-verkeer te reguleren, kan berichten verzenden, automatisch volgen en berichten om een bepaalde tijd of datum te versturen. Voor elke versie van Tweetadder die je verkoopt, krijg je $10,00 , en in schrijven als affilliate word ook al beloond met $ 10.00. Verder kun je bij Tweetadder een eigen downline maken met sub-affilliates.

Link naar het TweetAdder Affiliate programma.




Bij Booked.Net kunnen mensen hotelkamers op welke plek op de aarde dan ook bekijken en reserveren, betaling van de hotelkamer geschiedt pas in het Hotel, en men kan ook reserveringen annuleren via de site. Betalingen aan de affiliates worden pas goedgekeurd en betaald na het verblijf in het hotel. Bij dit programma kan geen downline opgebouwd worden.





Qassa, voorheen bekend als MoneyMiljonair heeft een internationale doorstart gemaakt, sinds kort richt Qassa zich behalve op Nederland, ook op een groot deel van Europa. Qassa is uitermate geschikt als je geen website hebt, en kun je geld verdienen door aankopen te doen via de door Qassa aanbevolen website's. Bij Qassa kun je zelf een downline maken, per ingeschreven nieuw lid ontvang je een vergoeding van 2 Euro, ideaal om te promoten via Twitter of FaceBook, maar ook via systemen zoals Attention Trader. Geen website noodzakelijk dus. uitbetaling van je saldo kan al vanaf 25 Euro.





Op de arbeidsmarkt is (ook) geld te verdienen, en in dit geval hebben we het niet over kleine bedragen, per ingevulde vacature ontvang je 250 Euro. Bij Jobtippers, een "tussenstation" tussen werkgevers en werkzoekenden kun je ook nog een downline bouwen, en zelfs tot in de 5e graad ontvang je nog geld voor alle werkzoekenden die een baan hebben gevonden via dit buro.

Jobtippers stellen je in gelegenheid om via hun site te adverteren op Facebook, en via Email naar je vrienden. Er is GEEN vergoeding nodig om je in te schrijven op deze site. Dit is echt een site met potentieel.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten