vrijdag 17 oktober 2014

Een advertentie boven je Blog !

Dat werkt ook ! 


Zo'n avond dat je er niet te veel woorden aan vuil kunt maken, bij het binnenkomen van dit Blog, juist , zie je eerst een advertentie. Deze advertentie word gedurende 5 seconden getoond, en dan kun je door middel van de "Skip Ad"button rechts-boven naar het echte Blog gaan.......

Hier Dus.

Deze advertentie wordt geleverd door AdFly, Adfly is een programma waar je,je op kunt geven, en aan kunt geven dat je een advertentie wilt tonen op de hoofdpagina (die meer geld oplevert) OF een tweede pagina geladen gaat worden ACHTER je Blog, zodat bij het verlaten van de Blog-pagina de advertentie getoond word.

Deze advertentie's leveren echt minimaal geld op, maar ach, in dit geval heeft kwantiteit de voorkeur boven kwaliteit. bij zo'n 600 Vieuws per dag loopt het bedrag(je) ook weer aardig op.

Hoe heb ik het geflikt ? Wel niet direct de ëchte" (directe) link naar het Blog gepubliceerd, maar EERST met behulp van AdFly een "Shrink-code" gemaakt, bij AdFLy kun je de URL waar je naar wilt verwijzen invullen, en vervolgens krijg je een (veel) kortere URL terug die je kunt/moet publiceren.

Bij het aanklikken die URL, verwijst het systeem EERST naar de advertentie van AdFly, daarna (na 5 seconden) schakelt hij automatisch door naar de te publiceren pagina (deze dus)

Wil je AdFly proberen op je Blog, of webpagina ? Kijk dan hier :



Om aan te laten zien, dat er OOK een pagina ACHTER dit Blog geladen kan worden, heb ik het voorlopig even op die manier ingesteld. Om irritatie's te voorkomen op de rest van de Blog-pagina's heb ik het dusdanig in gesteld dat het ALLEEN achter deze pagina getoond wordt. Dat geldt trouwens OOK vor de advertentie die je gezien hebt voordat je deze pagina kon lezen.

Alleen op dit hoofdstuk dus, alle anderen blijven "schoon" 

Door er maar weer je voordeel mee, en zoals op alle andere publicaties, vragen staat vrij ! 

Goed Weekend ! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten